Göteborg 1621-2021
Home / Bli en del av Göteborgs framtida konststråk
5 maj 2017

Tävlingen har redan dragit igång och på fyra veckor har det kommit in över 80 förslag från 17 länder till tävlingen. Fyra veckor återstår och nu vill vi ha in även ditt förslag! Och det står fina priser på spel, vad sägs om: upp till 2000 Euro i prispengar och en resa till Göteborg – förutom den stora äran att pryda stan med ditt verk för lång tid framöver.

Lämna ditt bidrag & rösta

Gå in på webbplatsen och botanisera bland redan lämnade förslag, rösta på en favorit och fundera över vad du kan bidra med för att göra Göteborg lite mer färgglatt och spännande. Du kan lämna ditt eller dina bidrag till och med 6 juni och röstningen är öppen till 3 juli. De 21 konstförslagen med flest röster går vidare till en finalomgång. Där tar en Göteborgsjury vid och utser totalt 12 vinnare som presenteras under Göteborgs Kulturkalas.

Sätt färg på Göteborg är ett färg- och sysselsättningsprojekt där flera aktörer arbetar tillsammans för att ge arbetslösa ungdomar riktiga jobb och för att föra samman staden. Sätt färg på Göteborg drivs bland annat av Måleriföretagen i Väst, Framtidenkoncernen, färg- och kemiföretaget AkzoNobel, Göteborgs 400-årsjubileum 2021, Arbetsförmedlingen, Arbetsmarknad & Vuxenutbildning i Göteborgs Stad och är delfinansierat av Svenska ESF-rådet och Allmänna Arvsfonden.

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare