Hem / Bli volontär under Göteborgs 400-årsjubileum!
28 maj 2020

Att hjälpa till under Göteborgs 400-årsjubileum kan innebära många olika saker. Det betyder ansvar och engagemang, tålamod, kunskap, vilja, kamratskap, skratt, glädje och gemenskap. För somliga betyder det tidiga mornar, för andra sena kvällar och för några kan det betyda båda delarna. Vi vet dock, att för de flesta så kommer det att betyda en enorm möjlighet att få vara med att skapa ett evenemang som det kommer att pratas om länge.

Vi söker volontärer till följande evenemang:

  • Invigning av Göteborgs 400-årsjubileum: Nyårsafton 2020 blir avstampet för det gemensamma jubileumsfirandet 2021 och göteborgarna firar tillsammans!
  • Jubileumshelgen: Helgen den 4–6 juni 2021 blir starten på en sommarsäsong där många aktörer bidrar med upplevelser som tagit form i dialog med göteborgare.
  • En vecka i december med sikte på framtiden: Vi blickar framåt och sätter fokus på mänskliga rättigheter, demokrati och jämlikhet, belyser stadens historia ur olika vinklar och visar det senaste inom kunskap, forskning och innovationer

Hjälpen behövs innan, under och efter evenemanget.

Anmälan

Anmäl dig redan idag så kommer mer information närmre evenemanget! Här är några olika områden du kan arbeta inom som volontär: administration, ceremonier, kringaktiviteter, logistik, teknik, säkerhet, kommunikation och ta hand om andra funktionärer samt bemanna ytor dit ackreditering krävs.

Klicka här för att komma till anmälan

Kontakta och följ jubileumsarbetet

För frågor angående volontärskap under 2021 maila team2021@goteborg.com

Följ gärna jubileumsarbetet redan nu via:
Facebook: https://www.facebook.com/goteborg2021/
Instagram: @goteborg2021
Hemsida: https://www.goteborg2021.com/

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare