Göteborg 1621-2021
Home / Gatukonst med inspiration av Grön och skön stad
7 augusti 2017

Sebastian Navarro, som Charqui Punk egentligen heter, har tidigare målat både i Hammarkullen och på Tredje Långgatan i Göteborg. I Hammarkullen gjorde han en målning längs karnevalstråket och på Tredje Långgatan målade han utanför Saluhallen Briggen i en passage som är under utveckling av landskapsarkitekterna Mareld. Båda verken finns kvar för allmän beskådan.

Sebastían arbetar i dialog med projektledare Gloria Esteban från Hammarkullen 365 för att väva in temat och Hammarkullebona i sin konstnärliga process. Han har också bott i området för att få in rätt känsla i skapandeprocessen. För gatukonstverket har Sebastían även fått bidrag från satsningen på Grön och skön stad 2017, som är en del av vägen till Göteborgs 400-årsjubileum 2021.

Samarbetspartners
Festivalen arrangeras av Urban Konst och Hammarkullen 365. Samarbetspartners är Bostadsbolaget Göteborg, Sätt färg på, Göteborgs 400-årsjubileum 2021, Trygg, vacker stad, Blå Stället, Kultur i Väst, Västra Götalandsregionen, Street Corner och Hyresgästföreningen.

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare