17 Okt 2016

Majorna-Linné bjuder till Kulturfestival på höstlovet

Gillar du livemusik, dans, pyssel och parkour eller vill du lära dig mer om insekter, lösa deckargåtor eller kanske spela boule – då är det Kulturfestivalen i Majorna-Linné du ska besöka under höstlovet. Invigningen hålls lördag 29 oktober i Stadsdelshuset på Första långgatan ditt alla är välkomna kl 11:30 – 14:30, sedan fortsätter aktiviteterna under hela veckan på olika platser i stadsdelen.

kulturfestival_bildkollage-webb

Stadsdelsförvaltningen flyttade in i lokalerna i april och vill nu följa upp med att bjuda till Kulturfestivalens invigning för att öppna upp till en mötesplats för alla.

Kulturåret 2016 avgjorde

Det är första gången Majorna-Linné Kulturfestival anordnas och stödet från Göteborgs 400-årsjubileum, som i år sätter fokus på Kulturen i staden, var avgörande för att den skulle kunna genomföras.
- Kultursatsningen gjorde att vi fick möjlighet att satsa och kunde både stärka och bredda programmet med till exempel artisten Alice B, Trollkarlen Isidor och många andra programpunkter, säger Karolina Vikingsson på Stadsdelsförvaltningen Majorna-Linné

Vill du veta mer om alla aktiviteter, fylls de på i kalendariet. Skriv Kulturfestival i sökrutan.

Till jubileumssatsningen