Göteborg 1621-2021
Home / Rösta på tävlingsbidragen till Göteborgs nya konststråk
5 juni 2017

Det är färg- och sysselsättningsprojektet Sätt färg på Göteborg som utlyst konsttävlingen Gothenburg Art 21, där hela världen bjudits in att delta med konst- och färgsättningsförslag. Tiden för att delta med bidrag gick ut den 6 juni men det går att rösta fram till och med den 3 juli. Gå in på Gothenburg Art 21 och botanisera bland de inlämnade förslagen och välj din favorit. De 21 konstförslagen med flest röster går vidare till en finalomgång. Där tar en Göteborgsjury vid och utser totalt 12 vinnare som presenteras under Göteborgs Kulturkalas.


Sätt färg på Göteborg är ett färg- och sysselsättningsprojekt där flera aktörer arbetar tillsammans för att ge arbetslösa ungdomar riktiga jobb och för att föra samman staden. Sätt färg på Göteborg drivs bland annat av Måleriföretagen i Väst, Framtidenkoncernen, färg- och kemiföretaget AkzoNobel, Göteborgs 400-årsjubileum 2021, Arbetsförmedlingen, Arbetsmarknad & Vuxenutbildning i Göteborgs Stad och är delfinansierat av Svenska ESF-rådet och Allmänna Arvsfonden.

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare