Hem / Bostad2021 – Radiotorget
12 mars 2020

Seniorgården har byggt cirka 40 bostadsrätter om 2 till 3 rum och kök. I huset finns en gemensamhetslokal som öppnar upp för umgänge samt ett övernattningsrum för vänner och familj. Alla lägenheter får antingen uteplats eller balkong i bästa läge och i direkt anslutning finner du torget med service samt kommunikationer.

Järnbrott bygger JM kvarteret Frekvensen vid Radiotorget med sina ca 50 lägenheter om 1-3 rum och kök. Det blir ett yteffektivt och prisvärt boende med flexibla lösningar som underlättar vardagen. Frekvensens läge är perfekt för dig som gillar att vara aktiv. Du har nära till Änggårdsbergen, Slottsskogen och inte minst Linnégatans restauranger och Askimsbadet. Det finns även bra kommunikationer,  fina cykelbanor och på endast 10 minuter når du Västsveriges största köpcentrum, Frölunda Torg med drygt 200 butiker.

Vid det lokala torget planerar Framtiden Byggutveckling och Bostadsbolaget att modernisera och tillföra 76 nya hyresrätter. Delar av torget ersätts med nya byggnader för kommersiell verksamhet och boende. Intill planeras ett lamellhus med ytterligare bostäder.

Här ligger Bostad2021 – Radiotorget

Plats/Adress:  Radiotorget
Visa hela jubileumskartan

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare