Göteborg 1621-2021
27 april 2018

4good Business Network Göteborg

4good Business Network satsar på att ordna Sveriges största kvinnliga nätverksträff för drivande kvinnor med fokus på hållbar affärsutveckling och nya business. Vi vill utbyta erfarenheter och ser potential i att arbeta med många olika kulturer.

Läs mer

Alfons Åbergs kulturhus

Alfons Åbergs Kulturhus i Göteborg bidrar till barns utveckling genom lek och lärande. På vägen till 2021 vill vi främja lek, läsning, teater och kultur tidigt i livet för alla barn oavsett ursprung, språk, social tillhörighet och funktionsförmåga. Vi samarbetar med Staden där vi läser för våra barn i läsfrämjande insatser. Vi fortsätter utveckla våra större pedagogiska projekt i samarbete med Chalmers och Göteborgs universitet tack vare stiftelsedonationer. Under 2019 lanserar vi ett rymdprojekt, 50 år sedan den första månlandningen.

Läs mer

Avenyföreningen

Avenyföreningen satsar på att återupprätta Kungsportsavenyn som stadens paradgata 2021.

Läs mer

Bergslagarnas Järnvägssällskap

Bergslagernas Järnvägssällskap, (BJs) som bildades 1972 vill under jubileumsåret tillsammans med andra teknikhistoriska föreningar arrangera en teknikhistoriska helg 28-29 augusti 2021 med bland annat både spårvagns- tåg- och båtparad. Under sommarsäsongen på helgerna vill BJs även köra trafik med veterantåg, ånglok och äldre vagnar, mellan Göteborg C och Skandiahamnen.

Läs mer

Comedy Art Theatre

Från Gustav II Adolf till idag. 400 års historia som berättas av de som levde förr. Följ med genom Göteborgs spännande och något kusliga historia. Vi har lyckats åkalla några mycket ovilliga Spöken som vill att berätta hur de levde. Kungar, bödlar, häxor, tvätterskor, adelskvinnor, vetenskapsgenier, sjuksköterskor och många fler.

Läs mer

Frontside

Med Frontside Gothenburg International Chamber Music Festival, vill vi beröra på djupet med makalös kammarmusik framförd i nya och kittlande konsertformat. Vårt mål är att presentera en lustfylld musikalisk mötesplats för alla sinnen, formad av en ambition att förse kammarmusikälskaren med det bästa från det redan kända och samtidigt lyfta fram det gömda och tidigare okända. Från 2019-2021 bygger vi festivalen till full skala med nytänkande och innovation.

Läs mer
Ladda alla

Utforska mer

Organisation & Förening
Ladda fler

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare