Göteborg 1621-2021
28 oktober 2018

Göteborgs Stads tio stadsdelsförvaltningar - Angered, Askim - Frölunda - Högsbo, Centrum, Lundby, Majorna - Linné, Norra Hisingen, Västra Göteborg, Västra Hisingen, Östra Göteborg, Örgryte Härlanda

Arbetet med Hela Stadens Galleri fortsätter i samverkan med alla 10 Stadsdelsförvaltningar med fokus på barn och ungdomar med sikte på 2021.

Läs mer

Lundby Stadsdelsförvaltning

Lundby Stadsdelsförvaltning fortsätter resan mot ett kulturhus på Backaplan som nod för kulturlivet på Hisingen och i Älvstaden.

Läs mer

Norra Hisingen Stadsdelsförvaltning

Norra Hisingen tar sikte på 2021 genom att befästa landmärken både i stadsrum och naturrum. Göteborgs till ytan största stadsdelsförvaltning spänner från både natur- och jordbruksmarker till tät och blandad stadsbebyggelse, från Nordre älvs strand i norr till Arördsbergets topp i söder. Stadsdelen kommer fram till Göteborgs 400-årsjubileum skapa nya landmärken i stadsdelen.

Läs mer

Stadsdelen Centrum och Förvaltnings AB GöteborgsLokaler

Ruben Östlunds The” Square” – Rutan – på Landala Torg Rutan är en 9 kvm inmutad bit mark där tillit och omsorg råder. Det är den fjärde rutan i världen och invigdes på Landala Torg den 1 december 2018 i ett samarbete mellan Stadsdelen Centrum, GöteborgsLokaler och Akademin Valand. Fram till 2021 kommer rutan fyllas med viktiga händelser för en mänskligare värld.

Läs mer

Västra Göteborg stadsdelsförvaltning

Västra Göteborg arbetar för att bli en socialt hållbar stadsdel till 2021. Hela stadsdelen ska fortsätta växa socialt och ekologiskt hållbart genom ökad delaktighet, samverkan och innovation med invånare, föreningsliv, civilsamhälle och andra verksamheter. Vi tar sats med sikte på framtidens livskraftiga och hälsosamma miljöer att växa upp, bo, arbeta och åldras i.

Läs mer

Östra Göteborg Stadsdelförvaltning

Östra Göteborg har en vision för stadsdelen med sikte på 2021. Världslitteraturhuset invigs hösten 2018. Dessutom beräknas Kulturhuset i Bergsjön stå klart till 2021.

Läs mer

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare