Hem / Kommunikationsverktyg
14 april 2020

Nu närmar sig året då Göteborg fyller 400 år och fler och fler föreningar, företag, organisationer och privatpersoner vill berätta om satsningarna inför och under året. Här hittar du riktlinjer och material för din kommunikation. Sidan kommer att fyllas på efter hand. Längst ner finns kontaktuppgifter om du har frågor.

Jubileumsmagasin 2020

Jubileumsmagasinet har givits ut en gång per år sedan 2013. Där sammanfattas hela jubileumsarbetet. Det riktar sig till dem som söker djupare information och till dem som är, eller vill bli, jubileumsaktörer.

Här hittar du Jubileumsmagasinet 2020.

På grund av förändringar för 400-årsfirandet med anledning av covid-19 är informationen om Jubileumsåret i årets magasin inte längre aktuell. Mer information om hur Göteborgs 400-årsjubileum ställer om 2021–2023.
Jubileumsmagasinet på engelska kommer inom kort.

Vill du ha ett eller flera tryckta magasin? Mejla 2021@goteborg.com

Kommunikationsguide för Göteborgs Stads jubileumssatsningar

För er som arbetar med stadens jubileumssatsningar har vi också tagit fram en fördjupad kommunikationsguide, den finns att läsa och ladda ner här.

Kontakt

Vid kommunikationsfrågor, kontakta Therése Looström

therese.loostrom@goteborg.com

Vid frågor angående det grafiska, kontakta Johan De Paoli

johan.depaoli@goteborg.com

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare