25 mars 2021
15 mar
12 apr
[{"external-event-calendar_day_value":"","external-event-ranges":[{"external-event-range_start":"2021-03-15","external-event-range_end":"2021-04-12"}],"external-event-calendar":"","external-event-day_events":[{"external-event-start_time":"","external-event-end_time":"","external-event-place":"H\u00f4tel Eggers - Drottningtorget","external-event-description":"T\u00e4vlingen p\u00e5g\u00e5r till den 12\/4. ","external-event-description-en":""}]}]
-

Historiskt sett har Hôtel Eggers spelat en betydande roll för både konst och kultur i Göteborg. År 1886 bildades Konstnärsförbundet i hotellrum 134 och mången sångare, konstnär och författare har under åren bott och vistats på hotellet.

Genom en fototävling för göteborgare med avslutande fotosalong med start den 4 juni 2021 förs konst- & kulturarvet vidare.

Tema

Mitt Göteborg – vi önskar att du tolkar precis som du vill. Har du en bild på ditt bästa smultronställe eller något annat som får ditt hjärta att slå en extra volt? Tävla med den! Vi ser gärna att bilden är någorlunda nutid.

Vinnare

Förutom äran att få hänga sin bild i fotosalongen, utses tre vinnare som vinner presentkort på Lotus Hotel Group.

En jury* utser tre vinnare som får ett presentkort på Lotus Hotel Group:

  1. Spapaket – Två nätter inkl. spa och middag
  2. Spapaket – En natt inkl. spa och middag
  3. Rum + frukost på valfritt hotell

*Juryns beslut går inte att överklaga.

Var med och skapa framtidens historia.

Läs mer om tävlingen här:

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare