15 juni 2021
4 jun
31 Dec
[{"external-event-calendar_day_value":"","external-event-ranges":[{"external-event-range_start":"2021-06-04","external-event-range_end":"2021-12-31"}],"external-event-calendar":"","external-event-day_events":[{"external-event-start_time":"","external-event-end_time":"","external-event-place":"","external-event-description":"","external-event-description-en":""}]}]
-

I samband med att Göteborg fyller 400 år firar vi även att Scandinavium har 50-årsjubileum! För att uppmärksamma jubilaren har Got Event skapat ett digitalt museum fullt av magiska ögonblick från arenans begynnelse fram till idag.

Vi har botaniserat och dykt ner i Scandinaviums minst sagt gedigna arkiv och förevigat gamla posters, autografer, biljetter och foton. Dessutom har flera personer bidragit med sina bästa minnen från arenan. Allt detta är samlat i det digitala museet.

–  Det har varit en ära att få arbeta med det här projektet! Målet har varit att synliggöra arenans historia och dela med oss av allt fantastiskt material till allmänheten. Vi hoppas att så många som möjligt, gammal som ung, hittar in till vårt digitala museum för att ta del av de magiska evenemang som ägt rum på Göteborgs alldeles egna Kålleseum. Och om någon sitter inne på mer spännande material som vi kan lägga till i vårt museum tar vi givetvis gärna emot det. Hör av er i så fall, hälsar Sanna Magnusson entusiastiskt, marknadschef på Got Event som är Göteborgs Stads arena och evenemangsbolag.

Den 4 juni startar vår nostalgitripp!

Till det digitala museet

Vad är ditt bästa minne från Scandinavium? Dela gärna med dig under hashtag #Scandinavium50 och följ oss i sociala medier:

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare