9 juni 2021
1 jun
30 sep
[{"external-event-calendar_day_value":"","external-event-ranges":[{"external-event-range_start":"2021-06-01","external-event-range_end":"2021-09-30"}],"external-event-calendar":"","external-event-day_events":false}]
-

Vad är Din plats i staden?

Göteborg ska vara en livlig, grön och trygg stad. Därför vill vi skapa platser i staden för människor. En hög med grus förvandlas till en strand med hamnutsikt eller en parkeringsplats görs om till en skön sittplats – din plats!
I sommar har vi 16 små oaser värda att strosa till och där man kan sitta, vila och umgås. Dessa tillfälliga platser och gator syns i staden under namnet Ta plats!

Besök platserna och njut av vår vackra 400-åring!

Alla platser och karta hittar du på Din plats i staden – Stadsutveckling Göteborg – Göteborgs Stad (goteborg.se)

Var vill du ha en sommarplats?
Din plats i staden är ett stadsutvecklingsprojekt och jubileumsprojekt där syftet är att pröva och förändra användningen av våra gator och platser med hjälp av tillfälliga åtgärder. Nu kommer Ta plats-konceptet att fortsätta även efter jubileet – så var tycker du att det skulle behövas en plats för människor?
Skicka ditt förslag till ta.plats@trafikkontoret.goteborg.se

Vi hoppas att du får många tillfällen att Ta plats!

Maria Olsson trafikkontoret
Samuel Carlvalho stadsbyggnadskontoret
Eva Eriksson trafikkontoret
Lilian Paunovic, Sätt färg på Göteborg
Moa Lipschütz, trafikkontoret

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare