28 October 2018

Göteborgs Stads tio stadsdelsförvaltningar - Angered, Askim - Frölunda - Högsbo, Centrum, Lundby, Majorna - Linné, Norra Hisingen, Västra Göteborg, Västra Hisingen, Östra Göteborg, Örgryte Härlanda

Arbetet med Hela Stadens Galleri fortsätter i samverkan med alla 10 stadsdelsförvaltningar med fokus på mötet mellan äldre och yngre med sikte på 2021.

Läs mer

Lundby Stadsdelsförvaltning

Lundby Stadsdelsförvaltning fortsätter resan mot ett kulturhus på Backaplan som nod för kulturlivet på Hisingen och i Älvstaden.

Läs mer

Norra Hisingen Stadsdelsförvaltning

Norra Hisingen tar sikte på 2021 genom att befästa landmärken både i stadsrum och naturrum. Göteborgs till ytan största stadsdelsförvaltning spänner från både natur- och jordbruksmarker till tät och blandad stadsbebyggelse, från Nordre älvs strand i norr till Arördsbergets topp i söder. Stadsdelen kommer fram till Göteborgs 400-årsjubileum skapa nya landmärken i stadsdelen.

Läs mer

Stadsdelen Centrum, GöteborgsLokaler och Akademi Valand

Ruben Östlunds The” Square” – Rutan – på Landala Torg. Rutan är en 9 kvm inmutad bit mark där tillit och omsorg råder. Det är den fjärde rutan i världen och invigdes på Landala Torg den 1 december 2018 i ett samarbete mellan Stadsdelen Centrum, GöteborgsLokaler och Akademin Valand. Fram till och med 2021 och därefter kommer rutan fyllas med viktiga händelser för en mänskligare värld.

Läs mer

Östra Göteborg Stadsdelförvaltning

Vid Rymdtorget i Bergsjön byggs Göteborgs nya kulturhus. En ny mötesplats i vardagen och en arena för det unika. Ett nav för kreativitet och nyfikenhet med låga trösklar att utöva och uppleva kultur i olika former.

Läs mer

Utforska mer

Stadsdelsförvaltningar
Ladda fler

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare