Hem / Inloggning till jubileumskalendariet
6 maj 2020

I jubileumskalendariet hittar du de evenemang som händer i samband med Göteborgs 400-årsjubileum 2021.

Kriterier för att en aktivitet kan vara med i kalendariet

– Den har en tydlig koppling till Göteborgs 400-årsjubileum.
– Den är en del av jubileumssatsningarna, såväl de som är sprungna ur göteborgarnas idéer (Göteborgs Stads jubileumssatsningar), som de satsningar som jubileumsaktörerna arrangerar under 2021.
Och/eller:
– är en del av programmet under Invigningen av Göteborgs 400-års jubileum, Jubileumshelgen 4-6 juni eller En vecka i december med sikte på framtiden.

Målgrupp för jubileumskalendariet är boende i Göteborg och besökare till staden. Översätt därför gärna din information till engelska.

Aktiviteten som läggs in i kalendariet ska återspegla 400-årsjubileets och Göteborgs Stads värderingar, kommunikationsguider samt policies om hållbarhet. Läs mer på goteborgco.se .

De arrangörer som lägger in sina aktiviteter i jubileumskalendariet förbinder sig att hålla informationen om aktiviteten uppdaterad, samt att medverka till att kommunicera aktiviteten i sina egna kanaler. Läs mer om 400-årsjubileets kommunikationsverktyg.

Vi förbehåller oss rätten att moderera i inskickade evenemang och att ta bort aktiviteter som inte uppfyller uppsatta krav/kriterier eller avviker från jubileets värdegrund.

Logga in

Har du redan inloggningsuppgifter kan du klicka här.

Ny användarregistrering
*Obligatoriskt fält

Genom att ansöka om inloggning till jubileumskalendariet, förbinder du dig att följa ovan villkor.

Uppdatera din webbläsare

Er webbläsare är utdaterad och sidan kommer därför kanske inte fungera som tänkt. Uppdatera din webbläsare här: Updatera din webbläsare

Uppdatera din webbläsare